top of page

Med tillit fra

og flere...

"Hvordan kundene våre blir møtt av en ekstern partner er svært viktig for oss. Inkassosaker må behandles på en slik måte at vi får inn pengene der det er mulig, og mister færrest mulig kunder. Vi så at Fairs tilnærming ivaretar både oss og kundene våre på en god måte."

Kristoffer Skogsberg

CEO, Vitamail

"Fair legger seg på et lavere kostnadsnivå ovenfor de som skylder penger enn andre aktører, og ser ut til å fokusere på å få ned antallet inkassosaker fremfor å sende kundene til inkasso så raskt som mulig."

Elisabeth Dragseth

Head of Shared Services Finance Norway, NHC Services

"Alle leverandører klarer å distribuere fakturaer, og det samme gjelder inkasso. Det ikke alle klarer er derimot å være sømløst integrert opp mot flere systemer på en gang."

Oscar Kittel-Nielsen

Project Manager, Self Storage Group

"Fair har et helhetskonsept som passer oss veldig bra, og et verdisett som matcher godt med Happybytes’. Vi ser frem til å komme i gang med samarbeidet, og til å kunne tilby kundene våre enda bedre tjenester enn de får i dag, samtidig som de som har betalingsvansker blir ivaretatt på best mulig måte."

Thomas Sandaker

CEO, Happybytes

Inkasso

Fair Collection har en unik løsning for innfordring, som sikrer høy løsningsgrad i kombinasjon med 100% automatiserte back-office løsninger.

Fakturadistribusjon

Fair Distribution håndterer all utsendelse av fakturaer i alle tilgjengelige kanaler i det nordiske markedet.

Reskontro

Fair Invoice håndterer administrasjon av våre kunders reskontro.

Kredittopplysning

I samarbeid med Creditsafe tilbyr vi våre kunder sterkt rabatterte priser på markedets beste kredittopplysningstjeneste.

Finansiering

Fair Finance tilbyr gjennom samarbeidspartnere ulike finansieringsløsninger til våre kunder.

Våre tjenester

Fakturahåndtering uten kundefrafall

Vi leverer en helintegrert modell for fakturering og innfordring. Dette gir deg som oppdragsgiver en samarbeidspartner som jobber for at du skal få raskere betalt og færre inkassosaker. Alt med et sterkt fokus på bærekraft og rettferdig behandling av dine kunder.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

bottom of page