Amesto velger Fair

Amesto Solutions Purchasing AS velger Fair som samarbeidspartner.

Samarbeidet vil bestå av distribusjon av fakturaer og dokumenter for Amesto og Amesto sine kunder i Norden.

Amesto med Fair sin teknologi ble de første i Norge som er godkjent av EU kommisjonen i det europeiske eDelivery-nettverket på den nye AS4 protokollen.

eDelivery hjelper europeiske myndigheter og bedrifter til å utveksle elektroniske data og dokumenter mellom offentlige etater, bedrifter og borgere, på en sikker og pålitelig måte.

Dette vil gjøre det mulig for norske selskaper å utveksle elektroniske dokumenter med europeiske selskaper enklere, billigere og sikrere enn i dag.

«Vi er svært fornøyd med samarbeidet. Det er alltid spennende å jobbe med bedrifter med fokus på teknologi, innovasjon og en vilje til å utvikle nye produkter med høyt tempo og god kvalitet» sier daglig leder Per Inge Rygg.

Amesto er en del av Spabogruppen. Amesto ble opprettet i 2002. Spabogruppen har totalt over 1200 ansatte. 500 er ansatte i Amesto Group og 700 er ansatte i Amesto Top Temp AS.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Rune Heimstad, daglig leder, Fair Group AS , Mobil: 45 123 123, Mail: rune@fair.no eller Per Inge Rygg, daglig leder, Amesto Purchasing AS, Mobil 90 505 845, Mail: per.inge.rygg@amesto.noFølg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso