Fair åpner kontor i Ventspils

1 april åpnet Fair kontor i Ventspils, Latvia. Som følge av etableringen fikk vi også tre nye medarbeidere med på laget. Disse er Igors Spodariks, Edgars Silins og Aigars Paulins. De kommer fra roller som bl.a. tekniske prosjektledere i EDIGard AS / Nets, der de har jobbet med større implementeringsprosjekter, support, utvikling og endringshåndteringer.

No alt text provided for this image

Teamet vil styrke implementering- og leveransekapasiteten i Fair betraktelig, spesielt med erfaringen fra det nordiske distribusjonsmarkedet.

«Når vi fremover skal onboarde nye og komplekse kunder ukentlig er det viktig å ha høy produksjonskapasitet. Med dette dyktige teamet i Venstpils er vi rustet til å kunne få opp nye kunder på et par uker, noe som er markedets raskeste onboardingstid» sier Marius Gylseth, CDO og leveranseansvarlig i Fair.

Våre nye kollegaer vil jobbe med å produksjonssette kunder både innenfor distribusjon og inkasso.

«Med det salgstrykket vi opplever om dagen og det økte fokuset på nøyaktighet i leveranser er det viktig at vi har markedets beste folk. Dette fikk vi gjennom etableringen i Ventspils, og jeg er svært fornøyd med å ha fått med Igors, Edgars og Aigars på laget» sier Rune Heimstad, CEO i Fair Group AS.

Fair har nå kontorer i Oslo, Riga, Sandefjord og Ventspils.

 Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso