Fair Distribution inngår samarbeid med Sparebank 1 Buskerud Vestfold

Fair har gjennom et samarbeid med Sparebank 1 Buskerud Vestfold nå blitt forhandler av e-Faktura B2C på vegne av banken. Samarbeidet gjør det enklere for våre kunder å få tjenestene på ett sted, og bidrar til at vi tar bort ytterligere ett kontaktpunkt (bank avtalen) for våre kunder når de skal velge samarbeidspartner på distribusjon.

Dette forenkler prosessen med etablering av e-faktura, og vi vil som samarbeidspartner i bedre grad kunne måle effekten av kanalvalgene og hjelpe til med riktigere kanalvalg for fakturautsendelser i fremtiden.

«Vi er veldig godt fornøyd med å ha funnet en samarbeidspartner som har gitt oss gode forhandlervilkår på e-faktura. Det er viktig for kundene våre å få alle tjenestene knyttet til distribusjon på ett sted, og med denne forhandleravtalen på plass har vi nå alle tjenester under ett tak» sier Rune Heimstad, CEO Fair Group.

«Samarbeidet med Fair Distribution gjør at vi bedrer nedslagsfeltet for våre tjenester, og vi ser virkelig frem til å få fart på produktet» sier Kjetil Olsen, Banksjef bedriftsmarked region sør.Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso