Fair vokser – nye folk på plass!

I 2019 signerte vi flere nye kontrakter, og mot slutten av året merket vi at det begynte å bli i overkant mye å gjøre for vår operasjonelle avdeling. Vi valgte derfor å få på plass nye folk, og kan med glede presentere to nye medarbeidere, nemlig;

  • Inger Hvale
  • Tommy Nguyen

Inger Hvale er ansatt som senior saksbehandler. Hun har tidligere jobbet innenfor bank/finans og energi, og bringer med seg spennende kompetanse inn i selskapet.

Tommy Nguyen er ansatt som saksbehandler. Han har bred erfaring med innfordring fra både Sergel og Melin, og er allerede godt i gang!

Begge er utdannet med bachelor fra Handelshøyskolen BI.

«Vi er svært fornøyde med å tiltrekke oss to så gode kandidater som Inger og Tommy. De hadde flere valgmuligheter, og at de valgte nettopp Fair som arbeidsgiver setter vi stor pris på. For oss er det viktig å tiltrekke oss de beste talentene, og gjennom ansettelsen av Inger og Tommy har vi fått en bekreftelse på dette. Kompetansen de bringer inn i selskapet er svært spennende, og de utfyller oss på mange viktige industrivertikaler» sier Marius Wærsten COO i Fair Group.

Vi ønsker våre nye ansatte riktig varmt velkommen!

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette, og vi vil snart legge ut link til ny stilling hos oss. Er du saksbehandler, opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst er det bare å ta kontakt med noen av oss i Fair (eller på karriere@fair.no)Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso