Møt vår nye Communication Specialist!

Vi vokser stadig og styrker derfor laget ytterligere med Kenneth Danielsen som vår nye Communication Specialist.  

 

Hvem er Kenneth? 

– Jeg er en positiv og engasjert nordlending, som elsker nye utfordringer! Jeg er et arbeidsjern med øye for detaljer, men jeg liker også å være sosial og holde meg aktiv ved siden av jobb og studier. 

 

Hvilken bakgrunn har du? 

– Jeg har en bachelor fra Handelshøyskolen BI og tar i skrivende stund en master i markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Gjennom bachelorstudiet hadde jeg flere roller innen kommunikasjon og markedsføring, blant annet som Head of Marketing & PR i BI Student Organisation i Oslo og som studentassistent i kommunikasjonsavdelingen til Handelshøyskolen BI. Jeg har også jobbet som produktanalytiker i telekomselskapet ICE, før jeg begynte på master og i Fair. 

 

Hva er dine arbeidsoppgaver? 

– Mine arbeidsoppgaver går ut på å gjøre Fair mer synlig i markedet både på privat- og bedriftsmarkedet, blant annet gjennom søkemotoroptimalisering og kommunikasjon på LinkedIn og nyhetsbrev. Jeg vil også publisere artikler, rapporter og annet innhold på hjemmesiden vår, i tillegg til å forvalte maler og kommunikasjonsplan. 

 

Hva gjorde at du valgte Fair? 

– Jeg ønsket en relevant jobb ved siden av studiene, og oppdaget Fair – som jeg syntes virket som et veldig spennende selskap. Det er et innovativt selskap som ønsker å gjøre en forskjell og er opptatt av å møte kundene på en god måte, noe som er viktig for meg. 

 

Kenneth er allerede godt i gang med kommunikasjonsarbeidet, og vi ønsker han hjertelig velkommen til Fair-familien! 

 

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette. Er du opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst? Ta kontakt med oss på karriere@fair.no.Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso