Ny saksbehandler i Fair Collection

Vi fortsetter veksten, og kan med glede meddele at vi har fått med oss en ny medarbeider på laget!

Sidrah Rehman startet hos oss 2. august og har hun allerede rukket å bli en viktig ressurs internt og for våre oppdragsgivere. Med over fire års erfaring som saksbehandler bringer hun inn verdifull kompetanse til selskapet, og hjelper å utvikle oss videre. Hun kommer sist fra stillingen som saksbehandler i Collectio og er utdannet med Master i økonomi og administrasjon fra OsloMet.

«Vi er svært fornøyde med å tiltrekke oss en så god kandidat som Sidrah. For oss er det viktig å tiltrekke oss de beste talentene, og gjennom ansettelsen av Sidrah har vi igjen fått en bekreftelse på at vi er en attraktiv arbeidsplass. Kompetansen hun bringer inn i selskapet er svært spennende og den utfyller oss på viktige områder» sier Marius Wærsten COO i Fair Group.

Vi ønsker Sidrah riktig varmt velkommen!

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette. Er du opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst er det bare å ta kontakt med noen av oss i Fair (eller på karriere@fair.no)Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso