Vi har ansatt en Finance & People Manager

Fair fortsetter å vokse, og vi har nå ansatt Tove Lill Skønberg som Finance & People Manager i Fair Group!

Etter hvert som vi blir flere, og regnskapene mer komplekse har vi sett behovet for å styrke oss på finans og HR. Vi startet prosessen med å rekruttere en sjef for disse områdene ved årsskiftet, og i begynnelsen av mai startet Tove Lill hos oss. Hun har allerede markert seg med å være en pådriver for å løse ting enkelt og bedre, i god Fair ånd.

«Vi er svært fornøyde med at Tove Lill valgte Fair som sin arbeidsgiver. Hun har dybdekompetansen vi trenger på finans, og en sterk interesse for HR faget. Gjennom 15 år som autorisert regnskapsfører i byrå har hun opparbeidet seg bred kompetanse på regnskap, og kommer til å bli en verdifull ansatt for oss når vi nå ekspanderer» sier Christian Aandalen, CEO i Fair Group.

Vi ønsker Tove Lill riktig varmt velkommen!

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette, og har flere ledige stillinger. Er du opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst er det bare å ta kontakt med noen av oss i Fair (eller på karriere@fair.no)Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso