Vi ønsker Ahsan velkommen til Fair!

Vi vokser stadig og styrker derfor laget ytterligere med Ahsan Mudassar Ahmed som en av våre nyeste tilskudd på kundesenteret!

Hvem er Ahsan?

Jeg er en 21 år gammel gutt som er bosatt i Bærum. Jeg liker å trene og samtidig være sosial og aktiv med venner og familie. Ved siden av skole og jobb liker jeg å utforske og lære nye ting.

 

Hvilken bakgrunn har du?

Jeg går mitt tredje år i forretningsjus på USN og trives veldig med fordypningen i forretningsjuridiske fag. På fritiden driver jeg med mine egne prosjekter. Jeg har en bred erfaring innenfor saksbehandling hvor kundene er i hovedfokus.

 

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Hos Fair jobber jeg som saksbehandler. Jeg er i tett dialog med våre samarbeidspartnere og deres kunder. I Fair er vi opptatt med å hjelpe skyldnere med å avslutte deres utestående saker. Vi har kunden sentralt, og ønsker å finne en rimelig løsning for forbrukeren.

 

Hva gjorde at du valgte Fair?

Jeg valgte Fair ettersom det er et selskap i vekst og jeg vil være med på denne spennende reisen. Det er et sosialt og kunnskapsgivende miljø, hvor det er stadig rom for utvikling.

 

Vi ønsker Ahsan varmt velkommen til oss!

 

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette. Er du opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst er det bare å ta kontakt med noen av oss i Fair (eller på karriere@fair.no).Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso