Vi ønsker Benedikte varmt velkommen!

I løpet av det siste året har Fair laget avtaler med flere nye kunder, og opplevd en kraftig økning i oppdragsmengde. Dette førte til at vi har vært nødt til å styrke vår operative avdeling, og vi kan med glede meddele at den andre av våre to nye medarbeidere nå er på plass!

Benedikte Kristensen startet hos oss i slutten av juni som kundebehandler, og hun har allerede rukket å bli en viktig ressurs internt og for våre oppdragsgivere. Før hun kom til Fair har Benedikte både studert psykologi og fullført en bachelor ved Handelshøyskolen BI, i tillegg til å skaffe seg relevant arbeidserfaring.

«For oss er det alltid viktig å være en attraktiv arbeidsplass for de beste talentene, så vi er derfor svært fornøyde med å tiltrekke oss en så god kandidat som Benedikte. Kompetansen hun bringer inn i selskapet utfyller oss på viktige områder, og med Benedikte på laget er vi rigget også for fremtidig vekst» sier Tommy Nguyen leder for kundesenteret hos Fair.

Vi ønsker Benedikte varmt velkommen!

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette. Er du opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst er det bare å ta kontakt med noen av oss i Fair (eller på karriere@fair.no)Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso