Vil du være med på å skape endring? – Vi vokser og trenger gode hoder

Fair Group AS er et ganske nyopprettet og teknologifokusert selskap som jobber med betaling. Våre ansatte er tidligere toppledere innenfor finansbransjen, og har bred kompetanse og erfaring innenfor fagfeltene betalingsløsninger, kredittopplysninger, distribusjon, fakturering, finans og inkasso, og har en felles visjon om å være en disruptiv og unik faktor i betalingsbransjen de neste årene. Sammen med oss vil du hver dag gjøre verden litt bedre, både for våre kunder og ikke minst de som skal betale regningene sine.

Vi har allerede markert oss ved å hente flere store kunder, og vokser kraftig. I den forbindelse er vi på jakt etter en dyktig problemløser som ser muligheter der andre ser utfordringer. En som forstår at et nei bare betyr kanskje, og som har en høy indre motivasjon og drivkraft.

Om du har ambisjoner om en lederjobb eller spesialiststilling spiller ingen rolle, vi har behov for begge deler. Brenner du for salg, it, rådgivning eller annet er også underordnet. Hos oss vil du måtte jobbe med alt, og du vil kunne få lov til å gå dine egne veier.

Fair tilbyr en unik arbeidsplass, hvor man kan være seg selv. Hos oss vil du få muligheten til å prøve deg innenfor en rekke fagfelt, på forskjellige nivåer og innenfor forskjellige produkter før vi sammen avgjør hva som vil være det beste stedet for deg å vokse fremover.

Vi er opptatt av en variert arbeidsdag, der fleksibilitet og frihet er en del av hverdagen. Vi holder til i trivelige lokaler sentralt på Sagene.

For oss er det viktig at du kan vise til at du har jobbet i innovative miljøer eller med innovative løsninger tidligere. Ut over dette stiller vi ingen krav til erfaring. Høres dette spennende ut sender du oss en kortfattet cv og søknad til karriere@fair.no, så hører vi fra oss. Alle som søker jobb hos oss vil få en tilbakemelding.

WE ARE FAIR!Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso