top of page

Vi ønsker Magnus varmt velkommen!

8. juli 2022

I løpet av det siste året har Fair laget avtaler med flere nye kunder, og opplevd en kraftig økning i oppdragsmengde. Dette førte til at vi har vært nødt til å styrke vår operative avdeling, og vi kan med glede meddele at den første av to nye medarbeidere nå er på plass!


Magnus Lien startet hos oss 20. juni som kundebehandler. Han har en Bachelor i økonomi og administrasjon fra handelshøyskolen BI, og er nå på vei gjennom det interne opplæringsprogram alle våre nyansatte skal gjennom for å hjelpe oppdragsgivere og kunder på best mulig måte.


Gjennom studietiden har Magnus tatt på seg oppgaver både som HR-ansvarlig, økonomiansvarlig og leder for forskjellige studentorganisasjoner og han har allerede markert seg med godt initiativ, gode innspill og blitt et fint tilskudd til Fair-familien. Med friske øyne på bransjen vil Magnus bidra til at vi i enda større grad blir den utfordrende vi har som mål å være.


«Vi er svært fornøyde med å tiltrekke oss en kandidat som Magnus. Magnus hadde flere valgmuligheter, men valgte Fair på grunn av egne utviklingsmuligheter og fordi han ønsker å være med å utfordre en konservativ bransje.  Det er nettopp denne type talenter vi ønsker å tiltrekke oss, og med ansettelsen av Magnus har vi fått en bekreftelse på at vi er en attraktiv arbeidsplass» sier Tommy Nguyen leder for kundesenteret i Fair Group.


Vi ønsker Magnus varmt velkommen!

Vi støtter mangfold og inkludering gjennom Pride

6. juni 2023

Regnbuefargede flagg som står i en vase på et kontor.

Konkursutvikling mai: Antall konkurser opp nesten 20 prosent i mai – sterkest konkursvekst i Oslo

1. juni 2023

Et stort, tomt kontorlokale med mange vinduer.

Fair Group er resertifisert som Miljøfyrtårn

24. mai 2023

Siste nytt

bottom of page