top of page

Fakturadistribusjon

Vi håndterer i dag over 20 millioner fakturaer på vegne av våre kunder. Vi tar hånd om layout, sammenstilling av informasjon, utsendelse av fakturaene i rett format, og sørger for at vi med trygghet har avlevert en faktura kunden leser. Sammen med helt nye løsninger som forenkler betaling for de som mottar fakturaen har vi på kort tid blitt en preferert partner for selskap med store fakturavolumer. Dette gjør at vi tar markedsandeler raskt. 

 

Gjennom vår løsning kan du være sikker på at dine kunder mottar fakturaer, og gjennom dette gjør opp for seg før man trenger å sende kravet til inkasso. Dette skaper fornøyde kunder og god kundetilfredshet.

Noen av våre mest brukte distribusjonskanaler

eFaktura

AvtaleGiro

E-post

Digipost

SMS

EHF

Post

30 mill.

utsendte fakturaer årlig

95%

digitaliseringsgrad

50%

kostnadsreduksjon

  • Enkelt og raskt å komme i gang

  • Full oversikt over det vi har sendt ut gjennom vår portal

  • Fakturadistribusjon i alle kjente formater

  • Vi tar bærekraft på alvor, og jobber etter FN sine bærekraftsmål. Dette sikrer deg en miljøvennlig leverandør med en sosial profil

  • Motta faktura i det formatet man ønsker

  • Mulig å dele opp betalingen

  • Mulig å få betalingsutsettelse

  • Enkel tilgang på fakturakopi

Fair Multikanal

Fair Multikanal er markedets mest moderne distribusjonsplattform - nyutviklet for å imøtekomme innovasjonskravet fra markedet, samt nye regulatoriske krav som for eksempel GDPR. Fair Multikanal støtter alle kanaler for distribusjon av fakturaer og dokumenter.

"Norges domstoler var en pilotkunde i prosjektet. De hadde en papirandel på hele 85 prosent, mot en digital andel på kun 15 prosent. Etter at de gikk over på Fairs løsning har dette snudd, og de har i dag en digital andel på hele 80 prosent"

Gøril Aune

Divisjonsdirektør regnskap, DFØ

"Portalen Fair tilbyr er veldig brukervennlig, og har gitt kundesenteret vårt tilgang til veldig mye mer informasjon om fakturautsendelsene våre. Det gjør at vi kan hjelpe kundene våre på en enklere og bedre måte enn før."

Birgitte Johansen

Department Head, Vegfinans

"Fair har den nyeste multikanalen for distribusjon av fakturaer og dokumenter i markedet, og har stor kompetanse innenfor dette. Vi er veldig fornøyde med at de tar utfordringene med å få oss i produksjon på kun en måned."

Jørgen Dahlberg

COO, Vegamot

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

bottom of page