Fair Group har inngått samarbeid med Happybytes

Happybytes signerte 19.6 en kontrakt med Fair Group på kredittopplysninger, distribusjon og inkassotjenester. Samarbeidet starter opp umiddelbart, med oppstart av leveranse rett over sommeren. Alt volumet til Happybytes vil strømme gjennom Fair sine tjenester innen 1.9.2019.

«Fair har et helhetskonsept som passer oss veldig bra, og et verdisett som matcher godt med Happybytes’. Vi ser frem til å komme i gang med samarbeidet, og til å kunne tilby kundene våre enda bedre tjenester enn de får i dag, samtidig som de som har betalingsvansker blir ivaretatt på best mulig måte» sier Thomas Sandaker, CEO Happybytes.

«Happybytes er en kunde som passer vårt konsept svært godt, og en viktig kunde for oss og vår satsning på telekom. Det er et selskap som er i kraftig vekst, og som samtidig er svært kundesentriske. Det passer vår modell godt. Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet, og til å gjøre verden litt bedre sammen» sier Christian Aandalen, CCO i Fair Group.

 Om Happybytes AS
Vi tror på ærlig prising og en måte å sette sammen abonnementet på, slik at du betaler for det du faktisk bruker og trenger. Vi tror på enkelthet og åpenhet om hva ting koster og at det skal koste så lite som mulig, ikke så mye som mulig.

Vi tror at god kundebehandling ikke bare er bra for deg, men også en smart måte å drive et mobilselskap på. Når du er fornøyd blir du vår viktigste ambassadør. For det er deg det handler om hos oss. Kunden. Vi tror at hvis vi lytter til hva du og våre andre kunder vil ha, så kan vi sammen skape et mobilselskap som på ekte setter kundens behov først. Velger du oss så er du ikke bare en kunde, men en stemme som vi gjerne vil at skal mene noe om hva vi skal gjøre mer av og hva vi skal gjøre mindre av.

Om Fair Group As
Fair er et annerledes distribusjon- og innfordringsselskap med sterkt fokus på ny teknologi og automatisering med sluttkunden i fokus. Selskapet sparer egne og deres sluttkunder for tid og penger gjennom en unik digital plattform, og leverer produkter fra distribusjon av faktura til reskontroføring, førinkasso og inkasso. Fair har kontorer i Norge og Latvia, og har ambisjoner om å være en ledende aktør i Norden innen kort tid. #wearefairFølg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso