top of page

Fair fortsetter veksten – utvider i Norden

30. januar 2024

Siden 2018 har Fair jobbet for å endre norsk inkassobransje. Nå står Norden for tur.


Fair Group har siden oppstarten jobbet med å gjøre fakturadistribusjon mer bærekraftig og inkasso mer rettferdig. Som en foregangsaktør for lavere salærer, ny inkassolov og en utradisjonell måte å drive innfordring på, har Fair Collection nå blitt et av Norges største inkassoselskap målt i antall oppdrag. Som et resultat av dette har Marius Gylseth og Marius Wærsten fått ansvar for å etablere selskapet i resten av Norden.


Marius Wærsten (t.v.) og Marius Gylseth leder veien til Norden. Foto: Moment Studio

- Dette er en spennende tid for Fair. Vår vekst i Norge har lagt grunnlaget for denne ekspansjonen og det er ingen tvil om at Gylseth og Wærsten er de rette personene til å lede oss inn i en ny fase, sier konsernsjef, Christian Aandalen.


Gylseth og Wærsten har allerede begynt arbeidet med å etablere Fair i Sverige.


- Vi ser et stort potensial i det svenske markedet. Våre erfaringer fra Norge har forberedt oss godt, og vi ser frem til å bygge sterke forretningsforbindelser her, forteller Wærsten, som kommer til å lede Fair Collection AB. Marius Gylseth inntar rollen som daglig leder i Fair Distribution AB.


Fair Group består av inkassoselskapet Fair Collection og fakturadistributøren Fair Distribution, og skal gjennom 2024 og 2025 etablere virksomhet i Sverige, Danmark og Finland.

Kenneth Danielsen

Nesten 400 bedrifter gikk konkurs i Norge i april - 75 prosent flere enn i fjor. Og nå blir konkursene større.

1. mai 2024

– Vi blir fattigere, men ikke fattige

23. april 2024

Fair Group lanserer Dyrtidsindikatoren – fortsatt dyrt og krevende for husholdningene

17. april 2024

Siste nytt

bottom of page