top of page

Fair lanserer Fair Finance

22. oktober 2019

Vi har jobbet mye med å få på plass Fair Finance de siste ukene, og det er med glede vi nå kan meddele at vi er oppe å går med de første kundene. Fair Finance er en tjeneste vi leverer med vår samarbeidspartner Optin Bank, og det er et produkt vi er skikkelig stolte av!


Vi har tidligere også fått presseomtale vedrørende samarbeidet i Shifter, og artikkelen kan leses her.


Finans kan være så mye, men i dette tilfellet er det tjenester som skal gjøre det enklere for kundene våre å få finansiering eller å gi finansiering til sine kunder.


For kunder som ønsker finansiering leverer vi blokkfactoring og factoring tjenester. Forskjellen på oss og andre aktører er at vi gjør dette fleksibelt med svært gode betingelser. Ta kontakt med oss og hør. Vi er helt sikre på at vi kan levere konkurransedyktige tjenester.


For kunder som ønsker å tilby finansiering til sine kunder har vi et bredt spekter av tjenester. Alt vi leverer er «white label», og alle produktene tilbys med en lav rentekonstnad. Med andre ord, Fair!


Eksempler på tjenester vi leverer er:

  • Check out løsninger, inkuldert kort, konto, vipps og faktura

  • Utsett eller del opp betaling på fakturautsendelser

  • Handlekontoer


Denne listen er absolutt ikke uttømmende, og vi hjelper deg gjerne med å sette opp den løsningen som er riktig for din bedrift.

Finanstilsynets inkassotall andre halvår 2023: Sterk inkassovekst på forbruksgjeld blant de unge

8. april 2024

En tredjedel færre konkurser i mars sammenliknet med samme periode i fjor

3. april 2024

Fair Collection kåret til et av Europas raskest voksende selskaper

4. mars 2024

Illustrasjonsbilde

Siste nytt

bottom of page