top of page

Fair vinner anbud på Horten kommune

24. oktober 2022

I sterk konkurranse med ni andre inkassoselskaper er vi er stolte av å kunne meddele av vi har vunnet kontrakten på innfordringstjenester for Horten kommune.


Horten kommune gjennomførte nylig en anbudskonkurranse på innfordringstjenester. Ti leverandører ble vurdert, og Fair Collection stakk av med seieren. De innsendte tilbudene ble vurdert på pris og kvalitet, og Fair Collection stakk av med seieren. En avgjørende faktor for dette var lavere inkassosalærer.


Avtalen, som går over to år (med to års opsjon), vil føre til at flere innbyggere slipper unna med lavere kostander, noe som vil komme lokalsamfunnet til nytte gjennom økt kjøpekraft. For oss som er opptatt av en rettferdig inkassosaksgang er dette gledelige nyheter. Vi mener denne kontrakten viser vi at det er behov for å redusere salærene ytterligere.


Horten kommune skriver i sin begrunnelse at Fair Collection AS samlet sett hadde det tilbudet med best forhold mellom pris og kvalitet


Vi gleder oss til samarbeidet!

Konkursvekst i juni 2024: 37 prosent flere selskaper konkurs siste tre årene – nå går flere virksomheter konkurs enn før pandemien

1. juli 2024

Ingen endring i forsinkelsesrente og-gebyr i juli

26. juni 2024

Fair Group kjøper faktura- og inkassoselskapet Maik

19. juni 2024

Siste nytt

bottom of page