top of page

Fair vokser – nye folk på plass

11. februar 2020

I 2019 signerte vi flere nye kontrakter, og mot slutten av året merket vi at det begynte å bli i overkant mye å gjøre for vår operasjonelle avdeling. Vi valgte derfor å få på plass nye folk, og kan med glede presentere to nye medarbeidere, nemlig Inger Hvale og Tommy Nguyen.


Inger Hvale og Tommy Nguyen er ansatt på kundesenteret (foto: Fair Group)

Inger Hvale er ansatt som senior saksbehandler. Hun har tidligere jobbet innenfor bank/finans og energi, og bringer med seg spennende kompetanse inn i selskapet.


Tommy Nguyen er ansatt som saksbehandler. Han har bred erfaring med innfordring fra både Sergel og Melin, og er allerede godt i gang!


Begge er utdannet med bachelor fra Handelshøyskolen BI.


«Vi er svært fornøyde med å tiltrekke oss to så gode kandidater som Inger og Tommy. De hadde flere valgmuligheter, og at de valgte nettopp Fair som arbeidsgiver setter vi stor pris på. For oss er det viktig å tiltrekke oss de beste talentene, og gjennom ansettelsen av Inger og Tommy har vi fått en bekreftelse på dette. Kompetansen de bringer inn i selskapet er svært spennende, og de utfyller oss på mange viktige industrivertikaler», sier Marius Wærsten COO i Fair Group.


Vi ønsker våre nye ansatte riktig varmt velkommen!

Inkassovekst på over 14 prosent i oktober - mørke økonomiske utsikter før Black Friday 

20. november 2023

Vi satser på inhouse-rekruttering

13. november 2023

Vi ønsker Elin velkommen til Fair!

13. november 2023

Siste nytt

Har du mottatt betalingsoppfordring på faktura fra Fremtind Service, men har allerede betalt? Les mer

bottom of page