top of page

Giving Tuesday

28. november 2022

Giving Tuesday er den internasjonale dagen for giverglede. Over hele verden bruker mennesker første tirsdag etter kjøpefestene, Black Friday og Cyber Monday, til å gi en ekstra gave til sin hjertesak. Vi i Fair er opptatt av å gi noe tilbake til samfunnet, og har besluttet å gi av tiden vår til en sak som betyr noe ekstra for oss. I år har vi besluttet at vi kommer til å dedikere en halv arbeidsdag pr ansatt til å hjelpe til som frivillige på Fattighuset i Oslo.


Fattighuset er en selvhjelpsorganisasjon som ser på alle mennesker som ressurspersoner og som ønsker å hjelpe de til å skape et bedre liv for seg og sine, «hjelp til selvhjelp». Fattighusets målgruppe er mennesker som sliter og har det vanskelig økonomisk. Sosialklienter, enslige forsørgere, trygdede, arbeidsløse, bostedsløse og andre som har kommet i økonomiske vanskeligheter.


Vi synes Fattighuset gjør en fremragende jobb for å hjelpe sin målgruppe, og ønsker å støtte dette arbeidet med tiden vår. Vi ser frem til å bidra, og 21. desember stiller vi opp for å hjelpe til.

Vi støtter mangfold og inkludering gjennom Pride

6. juni 2023

Regnbuefargede flagg som står i en vase på et kontor.

Konkursutvikling mai: Antall konkurser opp nesten 20 prosent i mai – sterkest konkursvekst i Oslo

1. juni 2023

Et stort, tomt kontorlokale med mange vinduer.

Fair Group er resertifisert som Miljøfyrtårn

24. mai 2023

Siste nytt

bottom of page