top of page

Giving Tuesday

28. november 2022

Giving Tuesday er den internasjonale dagen for giverglede. Over hele verden bruker mennesker første tirsdag etter kjøpefestene, Black Friday og Cyber Monday, til å gi en ekstra gave til sin hjertesak. Vi i Fair er opptatt av å gi noe tilbake til samfunnet, og har besluttet å gi av tiden vår til en sak som betyr noe ekstra for oss. I år har vi besluttet at vi kommer til å dedikere en halv arbeidsdag pr ansatt til å hjelpe til som frivillige på Fattighuset i Oslo.


Fattighuset er en selvhjelpsorganisasjon som ser på alle mennesker som ressurspersoner og som ønsker å hjelpe de til å skape et bedre liv for seg og sine, «hjelp til selvhjelp». Fattighusets målgruppe er mennesker som sliter og har det vanskelig økonomisk. Sosialklienter, enslige forsørgere, trygdede, arbeidsløse, bostedsløse og andre som har kommet i økonomiske vanskeligheter.


Vi synes Fattighuset gjør en fremragende jobb for å hjelpe sin målgruppe, og ønsker å støtte dette arbeidet med tiden vår. Vi ser frem til å bidra, og 21. desember stiller vi opp for å hjelpe til.

Inkassovekst på over 14 prosent i oktober - mørke økonomiske utsikter før Black Friday 

20. november 2023

Vi satser på inhouse-rekruttering

13. november 2023

Vi ønsker Elin velkommen til Fair!

13. november 2023

Siste nytt

Har du mottatt betalingsoppfordring på faktura fra Fremtind Service, men har allerede betalt? Les mer

bottom of page