top of page

Møt vår nye Communication Specialist

14. september 2022

Vi vokser stadig og styrker derfor laget ytterligere med Kenneth som vår nye Communication Specialist.  


Hvem er Kenneth? 

– Jeg er en positiv og engasjert nordlending, som elsker nye utfordringer! Jeg er et arbeidsjern med øye for detaljer, men jeg liker også å være sosial og holde meg aktiv ved siden av jobb og studier. 


Hvilken bakgrunn har du? 

– Jeg har en bachelor fra Handelshøyskolen BI og tar i skrivende stund en master i markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Gjennom bachelorstudiet hadde jeg flere roller innen kommunikasjon og markedsføring, blant annet som Head of Marketing & PR i BI Student Organisation i Oslo og som studentassistent i kommunikasjonsavdelingen til Handelshøyskolen BI. Jeg har også jobbet som produktanalytiker i telekomselskapet ICE, før jeg begynte på master og i Fair. Hva er dine arbeidsoppgaver? 

– Mine arbeidsoppgaver går ut på å gjøre Fair mer synlig i markedet både på privat- og bedriftsmarkedet, blant annet gjennom søkemotoroptimalisering og kommunikasjon på LinkedIn og nyhetsbrev. Jeg vil også publisere artikler, rapporter og annet innhold på hjemmesiden vår, i tillegg til å forvalte maler og kommunikasjonsplan. 


Hva gjorde at du valgte Fair? 

– Jeg ønsket en relevant jobb ved siden av studiene, og oppdaget Fair – som jeg syntes virket som et veldig spennende selskap. Det er et innovativt selskap som ønsker å gjøre en forskjell og er opptatt av å møte kundene på en god måte, noe som er viktig for meg. 


Kenneth er allerede godt i gang med kommunikasjonsarbeidet, og vi ønsker han hjertelig velkommen til Fair-familien! 

Konkursvekst i juni 2024: 37 prosent flere selskaper konkurs siste tre årene – nå går flere virksomheter konkurs enn før pandemien

1. juli 2024

Ingen endring i forsinkelsesrente og-gebyr i juli

26. juni 2024

Fair Group kjøper faktura- og inkassoselskapet Maik

19. juni 2024

Siste nytt

bottom of page