top of page

Ny programvareutvikler på plass!

25. oktober 2023

Møt Arturs, det nyeste tilskuddet i IT-avdelingen vår.


Arturs har en bachelorgrad innen IT fra Universitetet i Latvia og syv års erfaring som programvareutvikler. Han har tidligere jobbet hos TietoEVRY, hvor han spilte en betydelig rolle i utviklingen av et nytt og moderne kjernesystem for bankvirksomheter. Før dette var han ansatt hos X Infotech, et globalt IT-selskap med base i Riga, hvor han jobbet med personalisering og utstedelse av ID-dokumenter.Som Senior Software Developer i Fair styrker Arturs IT-avdelingen vår betraktelig, og bidrar til å sikre at vi kan tilby markedets mest stabile systemer og en sømløs opplevelse for alle våre brukere.


På fritiden er Arturs en allsidig sjel som ikke er redd for å prøve nye ting. Han har allerede utforsket aktiviteter som snorkling, kajakkpadling, snøbrettkjøring, squash og mye mer. Denne sesongen står langrenn på planen hans for første gang, og han er ivrig etter å se hvordan det går.


Med sin allsidighet, entusiasme for nye opplevelser og sterke tekniske kompetanse er Arturs en verdifull ressurs for oss, og vi er svært glade for å ha han ombord. Velkommen!

Kenneth Danielsen

Inkassovekst på over 14 prosent i oktober - mørke økonomiske utsikter før Black Friday 

20. november 2023

Vi satser på inhouse-rekruttering

13. november 2023

Vi ønsker Elin velkommen til Fair!

13. november 2023

Siste nytt

Har du mottatt betalingsoppfordring på faktura fra Fremtind Service, men har allerede betalt? Les mer

bottom of page