top of page

Ny programvareutvikler på plass!

25. oktober 2023

Møt Arturs, det nyeste tilskuddet i IT-avdelingen vår.


Arturs har en bachelorgrad innen IT fra Universitetet i Latvia og syv års erfaring som programvareutvikler. Han har tidligere jobbet hos TietoEVRY, hvor han spilte en betydelig rolle i utviklingen av et nytt og moderne kjernesystem for bankvirksomheter. Før dette var han ansatt hos X Infotech, et globalt IT-selskap med base i Riga, hvor han jobbet med personalisering og utstedelse av ID-dokumenter.Som Senior Software Developer i Fair styrker Arturs IT-avdelingen vår betraktelig, og bidrar til å sikre at vi kan tilby markedets mest stabile systemer og en sømløs opplevelse for alle våre brukere.


På fritiden er Arturs en allsidig sjel som ikke er redd for å prøve nye ting. Han har allerede utforsket aktiviteter som snorkling, kajakkpadling, snøbrettkjøring, squash og mye mer. Denne sesongen står langrenn på planen hans for første gang, og han er ivrig etter å se hvordan det går.


Med sin allsidighet, entusiasme for nye opplevelser og sterke tekniske kompetanse er Arturs en verdifull ressurs for oss, og vi er svært glade for å ha han ombord. Velkommen!

Kenneth Danielsen

Finanstilsynets inkassotall andre halvår 2023: Sterk inkassovekst på forbruksgjeld blant de unge

8. april 2024

En tredjedel færre konkurser i mars sammenliknet med samme periode i fjor

3. april 2024

Fair Collection kåret til et av Europas raskest voksende selskaper

4. mars 2024

Illustrasjonsbilde

Siste nytt

bottom of page