top of page

Siri Jensen ansatt som COO i Fair Collection

28. desember 2023

Fair Collection har ansatt Siri Jensen som Chief Operating Officer. Hun er utdannet jurist , og har lang fartstid i bransjen med 18 års erfaring med innfordring og ledelse i Kredinor.


– Dette er en spennende mulighet. Fair er et selskap i rask vekst, og dette er en unik mulighet til å få være med å påvirke og forme fremtiden for vår bransje. Jeg ser frem til å være med å skape de beste opplevelsene for våre kunder og jobbe for bedre løsninger for alle våre oppdragsgivere. Dette er vesentlig for å kunne vokse ytterligere og styrke vår posisjon i markedet, sier Jensen.


Foto: Moment Studio

Administrerende direktør i Fair Collection, Christian Aandalen ser frem til å få Jensen med på laget.


– Med Siri om bord forsterker vi vårt lederteam betraktelig. Dette gjenspeiler våre ambisjoner knyttet til å levere de mest kundesentriske løsningene i markedet, og støtter opp om innovasjon og ekspansjon. Hennes erfaring og dyptgående innsikt vil være avgjørende for å navigere oss gjennom en periode med betydelig vekst, og sikre at vi fortsetter å levere de beste opplevelsene for våre kunder, forteller Aandalen.


Siri Jensen tar over stillingen etter Marius Wærsten som, sammen med Marius Gylseth, fremover skal lede arbeidet med å ta Fair inn i nye markeder - først ut er Sverige, før Finland og Danmark følger tett.


Siri Jensen tiltrer stillingen i januar 2024.

Kenneth Danielsen

Fair Group kjøper faktura- og inkassoselskapet Maik

19. juni 2024

Frykter husholdningenes pressede økonomi tvinger frem ukloke feriepengevalg

13. juni 2024

Større konkurser preger næringslivet: 83 prosent mer verdiskapning tapt hittil i år

3. juni 2024

Siste nytt

bottom of page