top of page

Tommy er ny leder for våre kundebehandlere

30. juni 2022

Fair ble startet i 2018, og målet var å endre måten man jobber med inkasso på. Når vi hvert år har opplevd en dobling av antall oppdrag tar vi dette som et tegn på at det vi gjør blir godt mottatt av våre oppdragsgivere. Dette har igjen ført til at vi har vært nødt til å styrke vår operative avdeling med en leder, og vi kan med glede meddele at denne rekrutteringen er gjort internt. Tommy er allerede godt i gang som leder for våre kundebehandlere.


Tommy startet hos oss juni 2019 som en av våre første saksbehandlere. Han hadde allerede da bred erfaring med innfordring fra både Sergel og Melin, og var raskt i gang med å bistå våre kunder og oppdragsgivere. Tommy er utdannet med bachelor fra Handelshøyskolen BI.


Gjennom de tre siste årene har Tommy vist at han er engasjert, målrettet, faglig dyktig og løsningsorientert. Han har tatt ansvar der det har vært naturlig og samtidig vært med på å utfordre den operative driften og en god støttespiller for vår COO.


«Vi er svært fornøyde med at Tommy har takket ja til nye utfordringer hos oss. Tommy er en person som har vært med å forme Fair, og som kommer til å bidra stort til å utvikle oss også i fremtiden. Å beholde, og videreutvikle talenter som dette, er kritisk for oss og en bekreftelse på at vi er en attraktiv arbeidsplass» sier Marius Wærsten COO i Fair Group.


Vi gratulerer Tommy, og ønsker han lykke til!

Inkassovekst på over 14 prosent i oktober - mørke økonomiske utsikter før Black Friday 

20. november 2023

Vi satser på inhouse-rekruttering

13. november 2023

Vi ønsker Elin velkommen til Fair!

13. november 2023

Siste nytt

Har du mottatt betalingsoppfordring på faktura fra Fremtind Service, men har allerede betalt? Les mer

bottom of page