top of page

Kredittopplysninger

Vi har siden oppstarten jobbet tett med Creditsafe, og tilbyr i dag deres produkter til alle våre kunder. Gjennom et tett strategisk samarbeid har vi anledning til å tilby våre kunder markedsledende priser på markedets beste kredittopplysningstjeneste.

 

Creditsafe har et nyutviklet API som enkelt kan implementeres i ethvert system. Alle våre oppdragsgivere får dessuten tilgang til kredittopplysninger i vår kundeportal.

 • Hvert år baseres millioner av forretningsbeslutninger på data fra Creditsafe

  Våre data, analytiske tjenester og teknologier hjelper selskaper verden over med å ta raske og informerte beslutninger, automatisere arbeidsflyt og veilede om strategisk retning. Vår lidenskap og drivkraft har helt siden starten vært å levere førsteklasses foretaksinformasjon til bedrifter i alle størrelser. Med dette engasjementet som grunnmur har vi endret måten foretaksinformasjon brukes på en global skala, og vi er stolte over å være verdens ledende leverandør av kommersielle kredittopplysninger.

   

  I dag er over 100.000 kunder over hele verden avhengige av Creditsafe for å fatte viktige forretningsbeslutninger. Ved hjelp av sanntidsdata fra over 8.000 kilder gir vi kundene våre oversikt over deres kommersielle landskap, slik at de trygt kan optimalisere risikoen knyttet til deres virksomhet. Våre data hjelper forretningsfunksjoner med å utvikle datadrevne strategier – fra å koble seg til de rette prospektene til å forsikre at kundehåndteringen gjøres med mest mulig due dilligence.
   

  Vi er heldige nok til å ha et verdensledende internt analyseteam, som utvikler noen av de mest prediktive scorekortene i bransjen. Gjennom vår forpliktelse til kontinuerlig investering og resultatevaluering kan vi konsekvent forutsi opptil 70% av alle konkurser opptil 12 måneder i forveien. I Creditsafe streber vi etter å levere en virkelig helhetlig tilnærming til risikohåndtering, og samarbeider med en rekke globale dataleverandører for å dekke alle aspekter av porteføljestyring. Creditsafes produktsuite gir våre klienter et tydelig bilde av selskapene de samarbeider med, og enkeltpersonene som står bak dem. Vi leverer innsikten som behøves for å maksimere beskyttelsen mot økonomiske tap, svindel, korrupsjon og omdømmeskade, enten relasjonen er lokal eller internasjonal.

  Den foretrukne leverandøren av business intelligence

  Creditsafe leverer flere kommersielle kredittrapporter enn noen annen leverandør i bransjen. I fjor leverte de over 199 millioner opplysninger til kunder over hele verden.

  Verdens mest brukte leverandør av kommersielle kredittopplysninger

  Hundrevis av bedrifter bytter til Creditsafe hver eneste dag. Deres overlegne data og utmerkede kundeservice nevnes ofte som årsaken til at kundene velger nettopp Creditsafe.

Vi hjelper deg med

Internasjonale forretningsdata

Overvåking

Personopplysninger

API-integrasjon

AML/KYC-integrasjon

Skreddersydde datafiler

Bedriftsopplysninger

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

bottom of page