top of page

Årets julegave fra Fair

18. desember 2023

I Fair er vi opptatt av å gi tilbake til samfunnet, og tradisjon tro ønsker vi også i år å gi en økonomisk julegave til en veldedig organisasjon.


Hvert år gir vi tusen kroner per ansatt hos oss. Vi ønsker å gi årets julegave til en organisasjon som har rørt våre hjerter med deres arbeid mot barnekreft og deres innsats for å sikre at kreftsyke barn får oppleve en fin jul. Årets julegave går til GoldenChild.


I Norge får 200 barn kreft hvert år, og dette er den vanligste årsaken til død blant barn mellom ett og femten år. Behandlinger som kirurgi, cellegift og stråling fører til at over hundre overlevende barn må håndtere senskader livet ut. Mens vi ser fremskritt innen kreftbehandling for voksne, er framgangen for barnekreft små, hovedsakelig på grunn av mangel på forskning.


Kreftsyke barn opplever ofte isolasjon og ensomhet fordi de mister kontakten med nettverket sitt eller ikke kan delta på aktiviteter som friske barn gjør. Mindre ensomhet, færre senskader blant overlevende og flere som overlever sykdommen er noe vi kan gjøre noe med!

Video: GoldenChild / Creative Heads


GoldenChild ble grunnlagt av Ronny Hermansen i 2018 etter at et barn i familien ble rammet av og senere døde av kreft. Stiftelsen jobber for å øke bevisstheten rundt barnekreft, og samle inn midler til forskning og velferdstiltak for kreftsyke barn.


Ved å dele historier ønsker GoldenChild å rette opp misforståelser om sykdommen, oppmuntre til bruk av Gullsløyfen som det internasjonale symbolet for kampen mot barnekreft, og ikke minst, bidra økonomisk slik at flere barn kan overleve eller ha bedre livskvalitet etter sykdommen.


Vi håper vår gave vil være til hjelp, og ønsker alle involverte og kreftsyke barn en god jul og et godt nytt år!

 


Ønsker du også å støtte GoldenChild? Det kan du gjøre gjennom deres offisielle Spleis her.

Kenneth Danielsen

Konkursvekst i juni 2024: 37 prosent flere selskaper konkurs siste tre årene – nå går flere virksomheter konkurs enn før pandemien

1. juli 2024

Ingen endring i forsinkelsesrente og-gebyr i juli

26. juni 2024

Fair Group kjøper faktura- og inkassoselskapet Maik

19. juni 2024

Siste nytt

bottom of page