top of page

ReMidt og Innherred Renovasjon går til Fair Distribution

8. februar 2023

ReMidt IKS og Innherred Renovasjon IKS er interkommunale renovasjonsselskap i Trøndelag og Møre og Romsdal med ansvar for til sammen 26 kommuner.


I november 2022 gjennomførte de, via et felles innkjøpssamarbeid, et anbud på distribusjon av fakturaer og utsendelser. I januar 2023 ble avtalen tildelt Fair Distribution AS.


Det beste forholdet mellom pris og kvalitet

I sin vurdering av tilbudet la ReMidt og Innherred Renovasjon blant annet vekt på gode rapporter, at Fair tilbyr den laveste prisen av alle leverandører og har utviklet en moderne distribusjonsplattform som er fleksibel, stabil og enkel å ta i bruk.I samarbeidet vil Fair jobbe for å øke andelen av digitale fakturaer. Både for å treffe kundene der de er for enkel betaling, men også fordi digitale utsendelser koster en brøkdel av print. Og det er med på å minske presset på miljøet.


«Signeringen av ReMidt og Innherred viser at vår strategiske satsning mot kommunal og offentlig sektor gir resultater, og at våre løsninger blir godt mottatt» sier daglig leder, Rune Heimstad, i Fair Distribution.


Nesten 400 bedrifter gikk konkurs i Norge i april - 75 prosent flere enn i fjor. Og nå blir konkursene større.

1. mai 2024

– Vi blir fattigere, men ikke fattige

23. april 2024

Fair Group lanserer Dyrtidsindikatoren – fortsatt dyrt og krevende for husholdningene

17. april 2024

Siste nytt

bottom of page