top of page
Regnbuefargede flagg som står i en vase på et kontor.

Vi støtter mangfold og inkludering gjennom Pride

6. juni 2023

Fair Group er dedikert til å fremme mangfold, inkludering og likestilling. Som en del av vår visjon for et rettferdig samfunn, støtter og anerkjenner vi betydningen av Pride.


Fair Group erkjenner at Pride er mye mer enn bare en feiring. Pride representerer årtier med kamp for likestilling og aksept, og vi er stolte av å være en del av dette viktige arbeidet. Vi forstår betydningen av å skape et arbeidsmiljø som er inkluderende, respektfullt og mangfoldig, og vi jobber kontinuerlig for å sikre at alle våre ansatte føler seg velkomne og verdsatt uavhengig av deres seksuelle orientering eller kjønnsidentitet.


Kampen fortsetter

I mer enn 60 land er homofili kriminelt, og i åtte land risikerer du dødsstraff for å like noen av samme kjønn. I Polen jobbes det for å innføre en lov som forbyr det regjeringen kaller «homofil propaganda» i skolen, og det er allerede opprettet såkalte «LHBTQ+-frie» soner i flere polske kommuner. I Oslo i fjor gikk en mann til angrep på det skeive miljøet og satte en stopper for Pride-markeringen i byen. Tre personer døde under angrepet. Dette er bare noen få eksempler på hvorfor denne kampen er så viktig, og det er nettopp derfor vi ønsker å bidra til å bekjempe slike holdninger.Vårt bidrag til Pride og LHBTQ+

Vi ønsker å vise vår støtte til LHBTQ+-personer ved å støtte Amnesty og dele ut regnbuearmbånd til alle våre ansatte. Vi oppfordrer også våre ansatte til å delta i Pride-aktiviteter og vise solidaritet med LHBTQ+-samfunnet. Gjennom å markere Pride-måneden og synliggjøre Pride-relaterte temaer i våre interne og eksterne kommunikasjonskanaler, bidrar vi til å spre bevissthet og kunnskap om mangfold og inkludering.


Vårt engasjement for mangfold og inkludering

Vi er blant de som velger å bytte ut vår egen merkevare med Pride-tilpasset kommunikasjon i juni for å synliggjøre vårt standpunkt, men vi har forpliktet oss til å være en forkjemper for mangfold og inkludering ikke bare i Pride-måneden, men gjennom hele året. Vi arbeider aktivt med å bygge en kultur preget av respekt, åpenhet og like muligheter for alle. Vi tar initiativ til å implementere inkluderingspraksiser i rekrutteringsprosessen og sørger for at alle ansatte opplever en trygg og inkluderende arbeidsplass.


Ved å feire Pride og stå sammen med LHBTQ+-samfunnet, ønsker vi å være en aktiv aktør i kampen for like rettigheter og en mer rettferdig verden for alle. Vi oppfordrer alle til å omfavne mangfold og jobbe sammen for å skape et samfunn preget av respekt, aksept og kjærlighet.


Happy Pride!


#åelskeerenmenneskerett

Kenneth Danielsen

Fair Group kjøper faktura- og inkassoselskapet Maik

19. juni 2024

Frykter husholdningenes pressede økonomi tvinger frem ukloke feriepengevalg

13. juni 2024

Større konkurser preger næringslivet: 83 prosent mer verdiskapning tapt hittil i år

3. juni 2024

Siste nytt

bottom of page