God jul og godt nytt år

Vi i Fair Group vil benytte anledningen til å takke alle våre ansatte, kunder, samarbeidspartnere og leverandører for et forrykende år, og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Et langt år går mot slutten, og høytiden er rett rundt hjørnet. Dette året ble preget av nedstengning, avstandsbegrensning og antallsbegrensning. På tross av dette, har Fair doblet omsetningen fra i fjor, og vi er godt i rute til å levere en ny dobling neste år. Vi ønsker å takke alle vi har jobbet med for utviklende og krevende diskusjoner, inspirerende innspill, teamarbeid, lagspill og selvfølgelig takke alle våre nye kunder for tilliten.

Vi opplever bred oppslutning om visjonen til Fair i markedet, og sammen med våre kunder og samarbeidspartnere sørger vi for at vi hver dag er rettferdige mot de som er i en vanskelig situasjon

Vi gleder oss til et nytt år, der vi skal fortsette utviklingen av Fair Group, våre ansatte og samarbeidspartnere. Tradisjonen tro gir vi en julegave til et veldedig formål, og dette året har våre ansatte besluttet at det er Mental Helse som skal få pengene.

Vi ønsker dere alle en fredfull jul, og et godt nytt år!

#wearefairFølg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso