Fair Collection kåret til et av Europas raskest voksende selskaper
4. mars 2024
For åttende år på rad har den anerkjente næringslivsavisen Financial Times offentliggjort listen over de raskest voksende selskapene i Europa, og i år har Fair Collection kommet med på den prestisjetunge listen.
«FT1000 – Europe’s Fastest-Growing Companies 2024» er en høytidelig liste over de tusen europeiske selskapene som har oppnådd den høyeste vekstraten i inntekter mellom 2019 og 2022. Listen utarbeides årlig av Financial Times og analysebyrået Statista, og er en anerkjennelse av raskt voksende selskaper i Europa. Listen publiseres på nett og i papirutgaven av Financial Times.
Med en total vekstrate på 3596,6 prosent og en sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 233,1 prosent i perioden 2019-2022, er Fair Collection er rangert som nummer 27 i Europa. Blant de norske bedriftene er selskapet på førsteplass. I bransjekategorien fintech, finansielle tjenester og forsikring er Fair Collection rangert som nummer 4.
- Vi er dypt ydmyke og utrolig stolte over å motta denne anerkjennelsen fra Financial Times. Vår vekst er et direkte resultat av vårt teams hardtarbeidende innsats og vår forpliktelse til å drive virksomhet på en måte som er rettferdig for alle involverte parter. Denne utmerkelsen bekrefter vår tro på at det er fullt mulig å være en lønnsom virksomhet samtidig som man opprettholder høye etiske standarder, sier administrerende direktør i Fair Collection, Christian Aandalen.
Fair Collection ble etablert i 2018 med ambisjoner om å endre inkassobransjen, og er i dag et av Norges største inkassoselskaper målt i antall oppdrag. Siden oppstarten har Fair Collection utfordret status quo i bransjen ved å introdusere en mer rettferdig og menneskelig tilnærming til gjeldsinndrivelse. Selskapet har utviklet innovative metoder som prioriterer transparent kommunikasjon, etikk, og et sterkt fokus på å finne løsninger som fungerer godt for alle involverte parter. Denne rettferdige tilnærmingen har resultert i høyere løsningsgrader og forbedrede relasjoner mellom kreditorer og debitorer.
Kenneth Danielsen