Møt vår nye saksbehandler!

Vi vokser stadig og styrker derfor laget ytterligere med Vlera Kelmendi som en av våre nyeste tilskudd på kundesenteret!

Hvem er Vlera?

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo som er veldig aktiv og liker å holde seg mye opptatt! Ved siden av jobb og studier, tar jeg gjerne meg en tur på et museum eller leser en bok.

Hvilken bakgrunn har du?

Jeg er i skrivende stund på mitt tredje år på Helseledelse og helseøkonomi, samt mitt første år på Informatikkstudiet. Jeg går begge på UiO og synes det er spennende med en kombinasjon av disse to studiene. Dette gir meg en fantastisk tverrfaglighet! På fritiden driver jeg mitt eget klesmerke som er veldig givende.

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Jeg jobber som saksbehandler på kundesenteret, og har tett dialog med våre samarbeidspartnere og deres kunder. I Fair er vi opptatte av å hjelpe skyldnerne med å avslutte sine inkassosaker på enklest mulig måte, og jobber for å gi sluttkunden en rimeligere betalingsløsning. Da blir både forbruker og bedrift fornøyde.

Hva gjorde at du valgte Fair?

Jeg valgte Fair grunnet deres gode rykte, samt at det er et selskap som er i vekst. Jeg hadde veldig lyst til å være med på denne reisen, i tillegg så har de et godt og dynamisk miljø som gjør at jeg kan utvikle meg konstant.

Vi ønsker Vlera varmt velkommen til Fair-familien!

 

PS! Vi er ikke ferdig med å ansette. Er du opptatt av ny teknologi og ønsker å jobbe i et fremtidsrettet selskap i sterk vekst er det bare å ta kontakt med noen av oss i Fair (eller på karriere@fair.no).Følg utviklingen i kreditt- og betalingsmarkedet

Meld deg på Fairs nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter om kreditt, konkurser og inkasso